Стадницька, Н. Є.Павлюк, І. В.Швець, В. В.Губицька, І. І.Лубенець, В. І.Новіков, В. П.2013-05-182013-05-182012Вибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/18667Експериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).uaзвіробій звичайнийантимікробна активністьнастоянкиHypericum perforatumantimicrobial activitytincturesВибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянкиArticle