Проблема вибору у контексті самоідентифікації людини в інформаційному суспільстві - Оксана, Онищук (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджується проблема кризи самоідентифікації людини у сучасному глобальному інформаційному просторі. Стверджується значення й необхідність усвідомленого вибору як основного інструмента самоідентифікації. Визначаються основні деструктивні чинники, які впливають на вибір людини. Перспективною бачиться самоідентифікація на основі традиційних цінностей сім'ї.The paper deals with a problem of crisis of human self-identification in information society. The necessity of conscious choice as the basic instrument of self-identification is asserted. The main destructives factors which have an influence on choice are determined. Self-identification based on traditional family values is considered to be a good perspective.
The issue of choice in context of human self-identification in information society
Keywords: вибір; споживацькі цінності; ідентифікація; інформаційне суспільство; фрагментарність; сім'я; choice; consumer values; identification; information society; fragmentation; family