Нові результати і перспективи досліджень на Яворівському науковому геодезичному полігоні - Тревого, І. С.; Цюпак, І.; Паляниця, Б.; Волошин, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано результати, отримані на основі GNSS вимірів на пунктах робочих еталонів Яворівського НГП. Выполнен анализ результатов, полученных на основании GNSS измерений на пунктах рабочих эталонов Яворовского НГП. The analysis of the results that have been obtained in the points of workers standards from processing of GNSSmeasurements.
Новые результаты и перспективы исследований на Яворовском научном геодезическом полигоне
New results and prospects of research on the scientific geodesic test field in Yavoriv
Keywords: метрологічна атестація; GNSS виміри; GNSS нівелювання; еталонний лінійний базис; фундаментальна геодезична мережа