Linguistic and ethnocultural peculiarities of phraseological units with onomastic component in the English language - Haiduk, Martha (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Стаnтя присвячена дослідженню національно-культурних особливостей фразеологічних одиниць з ономастичним компонентом. У ній проаналізована роль оніма у цих одиницях, враховуючи соціолінгвістичні фактори при вивченні фразеологізмів.
Keywords: onomastic component; phraseological unit; local markedness