Удосконалення споруд водовідвідного тракту систем технічного водопостачання теплових електростанцій - Босак, М. П.; Орел, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Виконано аналіз споруд водовідвідного тракту циркуляційних систем технічного водопостачання ТЕС та умов їхньої експлуатації. Запропоновано нові конструкції цих споруд та графічні залежності для оперативного визначення витрат відведення циркуляційної води в акваторію протічного водосховища-охолодника при експлуатаційному регулюванні шлюзами, влаштованими на відвідних каналах. The analysis of buildings overflow-pipe path of the circulating systems of technical water supply of thermal power station and conditions of their operations are carried out. New constructions of these buildings and graphic dependences for operative definition of the charges of removal of circulating water in aquatorium of flowing storage reservoir at the operational regulation by the gates established on removing channels are offered.