Вплив дріжджових лізатів на зброджування пивного сусла - Нестерович, Р. О.; Березовська, Н. І.; Паляниця, Л. Я.; Косів, Р. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено процес зброджування пивного сусла у присутності дріжджового лізату на стадії головного бродіння. Вивчено вплив кількості лізату хлібопекарських дріжджів на зміну дійсного екстракту пива, нагромадження спирту та вуглекислого газу, а також ріст біомаси дріжджів. Process of beer mash fermentation in the presence of yeast lysate on the main stage is investigated. The influence of quantity of baker’s yeast lysate on the change of real beer’s extract, accumulation of ethanol and CO2 as well as yeast’s drowth.