Тетяна Максим'юк – у гармонії з природою - Посацький, Б. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто життєвий і творчий шлях архітектора і педагога Тетяни Максим’юк. Проаналізовано її архітектурно-ландшафтні твори, виокремлено їх характерні риси.
Tatiana Maksym’yuk – in harmony with nature
Keywords: Максим’юк; ландшафтна архітектура; парк; Maksym’yuk; landscape architecture; park