Сучасні тенденції регулювання земельних та містобудівних відносин в Україні - Хрищук, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано сучасний рівень правового забезпечення містобудівних та земельних відносин, зокрема, в частині взаємопов’язаних правових норм. Наведено пропозиції щодо регулювання як земельних, так і містобудівних відносин, шляхи розв’язання проблем щодо їх узгодження.
Modern tendencies of land and city-planning relations in Ukraine
Keywords: містобудування; законодавство; земельні відносини; регулювання; управління; кадастр; законодавче забезпечення