Стан та перспективи картографічного забезпечення України - Сосса, Р. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Рассмотрено состояние и перспективы развития картографического обеспечения Украины. The present status and prospectives of progress of cartography ground in Ukraine.