Суспензійна коолігомеризація ненасичених вуглеводнів фракції С9 типу «олія у воді» та «вода у олії» - Оробчук, Оксана; Субтельний, Роман; Фуч, Уляна; Дзіняк, Богдан (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Описано одержання коолігомерів шляхом суспензійної коолігомеризації вуглеводневої фракції С9. Досліджено вплив типу суспензії на вихід і фізико-хімічні властивості одержаних коолігомерів. Встановлено оптимальні умови проведення коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9 (температуру коолігомеризації, співвідношення фракція С9:вода, концентрацію ініціатора і емульгатора).