Дослідження технології IP/MPLS за різних мережевих топологій - Романчук, В. І.; Антонюк, Ю. В.; Поліщук, А. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено залежності часу затримки від способу об’єднання кільцевих структур в MPLS-мережі і методи підвищення швидкості передачі інформації у мережах з технологією MPLS. Застосовано найоптимальнішу кільцеву структуру. Work is devoted research of dependences of times of delay from the method of association of circular structures in MPLS – to the network and methods of rev-up passing to information in networks with technology of MPLS. And also application of the most optimum circular structure.
Keywords: MPLS-мережі; кільцеві структури; MPLS – to the network; circular structures