Сутність інформації в контексті загальних принципів інформаційної безпеки - Мороз, Н. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано основні підходи до правового забезпечення інформаційної безпеки особи, суспільства і держави, а також відображено погляд на вирішення найгостріших проблем сучасного суспільства в інформаційній сфері. Статья посвящена анализу основных подходов к правовому обеспечению информационной безопасности личности, общества и государства, а также формулировке точки зрения на решение самых острых проблем современного общества в информа ционной сфере. This article analyzes the main legal approaches to information security of individuals, society and the state, and the wording of view on solving the most pressing problems of modern society in the information field.
Сущность информации в контексте общих принципов информационной безопасности
Nature of information in the general principles of information security
Keywords: інформація; інформаційна безпека; інформаційне суспільство; національна безпека; глобалізація; ризики; информация; информационная безопасность; информационное общество; национальная безопасность; глобализация; риски; information; information security; information society; national security; globalization; risks