Релігійна віра як антисуїцидальний чинник - Москалець, Віктор; Олійник, Алла (My University, 2018)
Стаття присвячена проблемі антисуїци-дального впливу ре лігійної віри. Релігійна віра являє собою потужний психотерапев-тичний, в тому числі і антисуїцидальний чинник: була і є єдиним світоглядним утворенням, яке вирішує основну екхисте-нційну проблему лю-дини – її смертність, сповнює її високим смислом буття, скеровує на спосіб життя, який приносить духовну втіху.
Keywords: аутодеструктивність; психопрофілактика; релігійна віра; суї-цид; суїцидальні тенденції