Дослідження процесів тріщиноутворення у бетоні при дії теплового удару із застосуванням методу акустичної емісії - Демчина, Б. Г.; Кархут, І. І.; Була, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Описано результати досліджень впливу теплового удару як короткотривалої дії на процеси тріщиноутворення у бетоні при різних рівнях попереднього навантаження за допомогою методу акустичної емісії. The article describes results of investigations the influence of heat impact, as short-term act, on the crack-making processes in concrete under different loading levels by using the method of acoustic emission.