Використання плазмового оброблення для створення метастабільних захисних шарів на конструкційних матеріалах - Дурягіна, З. А. (Видавництво Державного університету "Львівська політехніка", 2000)
Показано довільність обробляння конструкційних матеріалів водневою плазмою для підвищення корозійно-механічної стійкості у розплавах металів.