Морфологічні засоби в мовленні реклами - Шмілик, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано морфологічні засоби, які вживають у текстах реклами, а саме: ключові слова, що виражені різними частинами мови; особові займенники; наказовий спосіб дієслів. На прикладах показано, як певні морфологічні форми увиразнюють основну думку висловлювання, урізноманітнюють текст реклами, підкреслюють ввічливе ставлення до адресата.
Morphological means in advertising texts
Keywords: іменник; прикметник; дієслово; прислівник; займенник; наказовий спосіб дієслів