Побудова інтелектуальних інформаційних систем на основі об'єктно-орієнтованої моделі представлення знань - Литвин, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглядається об'єктно-орієнтована модель представлення знань. Вводиться поняття схеми об’єктів. На основі запропонованої моделі описано процес логічного виведення.

This paper describes object-oriented model of knowledge representation. It introduces the concept of schema object. The paper consider the logical inference process based on proposed model.
Keywords: . 681.3