Проблеми підприємництва в АПК України - Гронська, Н. С.; Сушко, І. І.; Шувар, І. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто модель лізингу сільськогосподарської техніки та алгоритм надання агротехнічних послуг, а також проблеми підприємництва і впровадження концепції маркетингу в аграрному секторі, використання сільськогосподарської техніки в умовах реформування АПК. Lising of agricultural technics, agricultural services Supperins algorithm, also problem of business, and launching marketing concert into agricultural sector, agricultural technics usage in agricultural complex circumstances are considered in the article.