Оцінка електричних параметрів заступної схеми пластини з феромагнітними властивостями при вихрострумових дослідженнях - Бучма, І. М.; Репетило, Т. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Отримано вирази для розрахунку індуктивності та активного опору кільця з вихровими струмами, наведеними у феромагнітній пластині. Подано результати розрахунку. In this article the expressions for calculation of inductance and active resistance of ring with eddy currents resulted in a ferromagnetic plate are got. The results of calculation are given.
Keywords: індуктивність; активний опір кільця; inductance; active resistance of ring