Суть та особливості маркетингу в сучасному електронному бізнесі - Калинич, Г. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Визначено вплив розвитку Інтернету на окремі галузі економіки країни. Подано визначення електронного маркетингу, його завдань, основних функцій та принципів. Зроблено акцент на комунікаційній функції електронного маркетингу та визначено основні елементи комунікацій: контент, діалогове спілкування та співтовариства. Висвітлено парадигмуWeb 2.0 побудови відносин в електронному маркетингу. Визначено основні особливості електронного маркетингу. Influence of development of Internet on different industries of economy is identified. Determination of the electronic marketing, its tasks, basic functions and principles are given. An accent is done on the communication function of the electronic marketing and basic elements of communications are identified, such as context, dialog communication and communities. The paradigm of construction of relations of Web 2.0 is reflected in the electronic marketing. Basic features of the electronic marketing are defined.
Keywords: електронний бізнес; Інтернет; електронний маркетинг; завдання маркетингу в електронному бізнесі; об’єкт та суб’єкт маркетингової діяльності на електронному ринку; Web 2.0 як сучасна парадигма електронногомаркетингу; особливості електронногомаркетингу; electronic business; internet; electronic marketing; marketing tasks in electronic business; object and subject of marketing activity at the electronic market; Web 2.0 as a modern paradigm of the electronic marketing; features of the electronic marketing