Могила Яніни Заячковської. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Яніни Заячковської (1926-1944). Надгробок — високий постамент з інскрипцією про померлу, увінчаний скульптурою жінки у повний зріст із хрестом, оповитим плющем. Поле №45.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Яніна Заячковська, надгробок, могила.