Формування блочно-матричних структур для алгоритмів гармонічного перетворення даних - Никифорчин, Р. Б.; Процько, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2005)
Для прийняття рішень з організації обчислення гармонічних дискретних перетворень даних змінних обсягів використовується сформований циклічний розклад підстановки, який визначається на основі базисної матриці перетворень. Розлянуто програмну реалізацію і результати формування блочно-матричних структур за циклічним розкладом підстановки для алгоритмів перетворення даних. The passing decisions for synthesis efficient algorithm calculation of the harmonic discrete transforms the arbitrary size of data are used the formed cycle decomposition of substitution what determine for the discrete basis matrix of transform. Program implementation and results of the constructed block-matrix structures on base of the cycle decomposition of substitution for algorithm of the harmonic discrete transforms is considered.