Дизайн середовища: проблеми та перспективи - Мигаль, С. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянено проблему дизайну середовища в контексті нових підходів та технологій дизайнерського проектування, концепції сталого розвитку. Подано концепти і стратегії формування організованого соціосистемного середовища. Considers the problem of design protection in the context of new approaches and technologies design planning, sustainable development. Filed concepts and environmental strategy formation of spatially-subject environment.
Keywords: дизайн; антропоцентризм; антропоекологія; середовище; design; antropocenttrism; anthropoecology; environment