Вихрострумовий контроль якості термообробки деталей газових турбін - Березюк, Б. М.; Бучма, І. М.; Марікуца, У. Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Розглянуто результати експериментальної перевірки якості термообробки деталей газових турбін. Обґрунтовано використання змінно-частотного методу вихрових струмів для контролю структурного стану складнолегованих сталей. The experimental examination of heat treatment quality of the gas turbine parts made from complex-alloyed steels was conducted. It has been shown a possibility of using the variable frequency eddy-currents structuroscope for such operation.