Управління структурним розвитком підприємства з урахуванням логістичних підходів - Новаківський, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Показано, що сучасна організаційна система управління підприємством повинна гармонійно поєднувати такі різнофункціональні ієрархічні утворення, як: структура бізнесу, організаційна структура управління, виробнича структура, структура центрів відповідальності.Таке поєднання структур в межах організаційної системи менеджменту перебуває в постійному розвитку і періодично набуває нових, унікальних конфігурацій для узгодженого управління трудовими, фінансовими, матеріальними та інформаційними потоками у межах підприємства. Доведено, що найефективніший механізм організування діяльності підприємства на засадах логістики ґрунтується на інтеграції його структурних утворень. It is rotined in the article, that modern organizational control the system by an enterprise must harmoniously combine such різнофункціональні hierarchical educations as: business structure organizational structure of management, production\ structure, structure of centers of responsibility. Such combination структурв scopes of the organizational system of management is in permanent development and periodically acquires new, unique configurations for the concerted management labour, financial, material and informative streams within the limits of enterprise. It is well-proven that the most effective mechanism of organization activity of enterprise on logistic principles is based on integration of him structural educations.