Прогнозування соціального-економічних наслідків інтеграції України в світову економіку - Домарадзька, Г. С.; Заяць, В. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто підхід до прогнозування соціально-економічних наслідків інтеграції України в світову економіку, зокрема, вступу до Європейського Союзу; запропоновано алгоритм побудови стратегії інтеграції, який базується на оцінюванні її результатів в інших країнах і можливостей адаптації цих результатів до умов України. The article deals with the approach to the prediction of social-economic consequences of Ukraine's integration into world economics, besides, joining the European Community. The algorithm of integration construction strategy, is suggested as well, which is based on the evaluation of its results in other countries and adaptation potentialities of these results to Ukrainian conditions.