Генезис стратегії і тактики формування освітньої домінанти в умовах глобалізації - Гаращук, О. В.; Куценко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розкрито сутність і значення освітньої домінанти в соціально-економічному розвитку, її зростаюча роль в умовах глобалізаційних процесів, обґрунтовуються шляхи генезису стратегії та тактики освітньої домінанти.The essence and importance of education in the dominant socio-economic development and its growing role in globalization processes grounded ways genesis strategy and tactics educational dominant.
State institution institute of environmental ekonomics and sustainable development of the national academy of sciences of Ukraine
Keywords: стратегія; тактика; інновація; глобалізаційні процеси; strategy; tactics; innovation; globalization or processes