Авіаційна спілка студентів Львівської політехніки: джерелознавча розвідка - Щитинська, Г. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
У статті висвітлено діяльність Авіаційної спілки Львівської політехніки у період 1909-1939 рр. Охарактеризовано джерела, які розкривають цю тему. The paper deals with the activity of Lviv Polytechnic Aviation Society in the period of 1909-1939. Textual sources describing this topic are characterised.
Keywords: Львівська політехніка; авіаційна спілка; Lviv Polytechnic; aviation union