Могила Йозефа Чоловського. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Йозефа Чоловського. Надгробок — високий постамент з інскрипцією про померлого, увінчаний кубом з барельєфом голови людини.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Йозеф Чоловський, Josef Cholovski, могила, поховання.