Дослідження ефективності роботи витяжного зонта конструкції інфрачервоного нагрівача - Сподинюк, Н. А.; Желих, В. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено результати досліджень кількості локалізованої витяжним зонтом теплоти під час опалення приміщення пташника інфрачервоними випромінювачами. The results of investigations quantity heat localized by outlet against heating by infrared emitters the chicken premises are shoved.
Keywords: інфрачервоний випромінювач; витяжний зонт; приміщення пташників; випромінювання; infrared emitter; outlet; chicken premises; radiation