Мельник, Ю. Р.Мельник, С. Р.Магорівська, Г. Я.2013-05-182013-05-182012Мельник Ю. Р. Дослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XL / Ю. Р. Мельник, С. Р. Мельник, Г. Я. Магорівська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 95–98. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/18676Розглянуто термостабільність ферментного препарату Hytemphase 2XL. Вивчено вплив температури, концентрації ферментного препарату і захисної дії середовища на амілолітичну активність досліджуваного ферментного препарату. Розраховано константи інактивації ферментного препарату та визначено активаційні параметри процесу інактивації ферментного препарату. The article is sacred to the thermostability of enzymic preparation of Hytemphase 2XL. Influence of temperature, concentration of enzymic preparation and protective operating of environment on amylolytic activity of the investigated enzymic preparation is studied. The constants of inactivation of enzymic preparation are expected and the activating parameters of process of inactivation of enzymic preparation are certain.uaферментферментний препаратінактивація ферментного препаратуenzymeenzymic preparationinactivation of enzymic preparationДослідження термостабільності ферментного препарату Hytemphase 2XLArticle