Інфраструктура ринку праці у контексті особливостей економічного розвитку Польщі - Гаврись, Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджуються проблеми формування інфраструктури ринку праці в Польщі та впливу на неї чинників макроекономічної динаміки. The problems of forming labour market infrastructure in Poland are investigates. The main macro-factors which influence on it are analyzed.