Методи та засоби побудови програм лояльності у вендінгових кіберфізичних системах - Сало, А. М.; Кравець, О. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Стаття присвячена дослідженню можливостей побудови програм лояльності у вендінгових кіберфізичних системах. Розглянуто наявний ринок систем, що дозволяють побудувати програми лояльності. Запропоновано альтернативне рішення питання організації програм лояльності у вендінгових системах. Рекомендовано комплексний підхід до питання побудови програми лояльності. The article investigates possibilities of building loyalty programs in cyberphisical vending systems. Consider existing systems to build loyalty programs. An alternative solution to the problem of loyalty programs in vending systems is proposed. A comprehensive approach to building loyalty programs is recommended.
Methods andmeans of implementation of vending machine’s loyalty program
Keywords: вендінг; вендінговий автомат; бонус; лояльність; винагорода; vending; vending machine; bonus; reward; loyalty; 004.7; 004.8; 004.9