Технічні вимоги до елементів регулятора статичного компенсатора реактивної потужності прямого регулювання - Никонець, Л.; Сіваков, Д.; Сівакова, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Characteristics to a regulator of the static equalizers of jet capacity of direct regulation are submitted.
Keywords: 621.311.018.001.5