Управління навчально-пізнавальною діяльністю школярів - Грунтей, Тетяна Іванівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянута проблема управління процесом пізнавальної діяльності учнів. Пропонується цілезоорієнтований підхід до організації навчання школярів.