Управління запасами у системі логістичного менеджменту підприємства (на прикладі ват “Вінницький олійножировий комбінат”) - Качуровський, В. Є.; Чайковська, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Теоретично та методологічно обґрунтувано основні положення системи управління запасами в логістичному менеджменті підприємства. Визначено основні показники, стадії процесу та параметри цієї системи. Також застосовано модель Ф. Гарріса щодо управління запасами на конкретному підприємстві, а саме ВАТ “Вінницький олійно- жировий комбінат”. The article is devoted to a theoretical and methodological substantiation of substantive provisions of a control system by stocks in enterprise logistical management. The certain basic parameters, stages of process and parameters of this system. Also F. Garris model concerning storekeeping at the concrete enterprise.