Покращення якості лічильників гарячої води - Голюка, Богдан; Яцук, Василь; Столярчук, Петро (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Пропонується новий напрямок покращання якості лічильників гарячої води, які б забезпечували під час комерційного обліку можливість урахування її якості. Предлагается новое направление улучшения качества счетчиков горячей воды, которые должны обеспечивать при коммерческом учёте возможность учитывать её качество. Offers a new area of counters development of hot water, which a taking account possibility provided attached to commercial calculation and her qualities.