Вільний доступ – важливий фактор використання бібліотечних фондів - Цвіркун, Ірина Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті розглядаються переваги та перспективи організації вільного доступу у бібліотеках вищих навчальних закладів Львова. The article” Free access - an important factor in the effective use of library collections” by I. Tswirkun deals with the advantages and prospects of free access to libraries of higher educational institutions of the city Lviv.
Keywords: вільний доступ до бібліотечних фондів; бібліотечні технології; бібліотеки вищих навчальних закладів; free access to library collections; library technology; library; higher education