Розроблення проекту створення інженерно-геодезичної мережі за допомогою супутникових спостережень - Шульц, Р.; Кучеренко, О.; Медведський, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано методику попереднього розрахунку точності проекту створення інженерно-геодезичної мережі за допомогою супутникових спостережень. The method of preliminary accuracy calculation of engineering-geodesic net project creation with help of GPS observations is offered.

Запропоновано методику попереднього розрахунку точності проекту створення інженерно-геодезичної мережі за допомогою супутникових спостережень. Предложена методика предварительного расчета точности проекта создания инженерно-геодезической сети с помощью спутниковых наблюдений. The method of preliminary accuracy calculation of engineering-geodesic net project creation with hel[ of GPS observations is offered.
Разработка проекта создания инженерно-геодезической сети с помощью спутниковых наблюдений
The development of engineering-geodetic net creation with help of GPS observations
Keywords: інженерно-геодезична мережа; коваріаційна матриця; вектор бази; вирівнювання; подвійні спостереження; тривимірне перетворення