Освітній комплекс як компонент економічної системи суспільства - Свінцов, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядаються роль і значення освітнього комплексу у функціонуванні сучасних постіндустріальних економічних систем. Наголошуються особливості та проблеми фінансування освітньої сфери у деяких країнах Заходу та в Україні. The role and meaning of the educational complex in functioning of modern postindustrial economic systems is discussed. The peculiarities and problems of financing of the educational sphere in certain Western countries and in Ukraine are emphasized.