Моделі задач прийняття рішень на сучасному підприємстві - Пелещишин, О. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Described models of DSS for domestic industrial enterprise, which covers all main decision support problems. Розглянуто моделі СППР для сучасного виробничого підприємства, яка охоплює всі основні задачі з підтримки прийняття рішень.