Високоточний термоелектричний термометр для контролю високих температур агресивних середовищ - Юрчик, Геннадій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядається термоелектричний термометр, який дозволяє вимірювати температуру агресивного середовища з високою точністю в умовах швидкого старіння первинного перетворювача термометра і прогресуючого дрейфу його градуювальної характеристики. The thermoelectrical thermometer is considered, which allows the aggressive environment themperature measurement wich high accuracy under the conditions of primary converter fast ageing and its grading characteristic progressive drift.