Аналіз ферорезонансних процесів на підстанціях 220 кв з електромагнітними трансформаторами напруги - Журахівський, А. В.; Кене, Ю. А.; Батенько, П. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
У статті досліджено ферорезонансні процеси, що виникають в електромережах з заземленою нейтраллю та трансформаторами напруги типу НКФ-220. Проаналізовано існуючий досвід. Запропоновано можливі шляхи вирішення проблеми. This paper is research the varieties of ferrorezonance processes in nets, which work with effectivelly grounded neutral and electromagnetic voltage transformers such as NKF-220. The existing experience is analysed and the possible path of preventing of damages of the voltage transformers are offered.