Результати експертних випробувань котла БКЗ-210-140ПТ Чернігівської ТЕЦ при спалюванні твердого палива з додаванням каталізатора горіння - Капустянський, А. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено результати випробувань котла БКЗ-210-140ПТ Чернігівської ТЕЦ при спалюванні твердого палива з додаванням присадки-каталізатора в тракт первинного повітря. In this article are presented the results of research of boiler BKZ-210-140PT Chernigivska HPC combustion of solid fuels with the addition of additive-catalyst in the path of primary air.
Keywords: присадка-каталізатор; котел; вологість палива; зольність палива; additive catalyst; boiler; wetness of fuel; ash content of fuel