Формування інноваційно-інвестиційної політики підприємства за умов ринкового середовища - Солоха, Д. В.; Фесіна, О. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто досить актуальні питання, які виникли на вітчизняних підприємствах зокрема, та в економічній системі України загалом - формування інвестиційно-інноваційної політики, здатної забезпечити економічний ріст у довготривалій перспективі. Проведено факторний аналіз, щодо визначення найбільш впливових факторів забезпечення такого росту. The actual enough are considered question, which arose up on domestic enterprises in particular, and in the economic system of Ukraine on the whole is forming of investment¬innovative policy able to provide the economy growing in a long-term prospect. The factor analysis is conducted, in relation to determination of influential factors of providing of such growth.