Узгодження версій програмного забезпечення в корпоративних інформаційних системах - Сімашко, В. Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто задачу неузгодженості версій програмного забезпечення на робочих станціях корпоративних інформаційних систем. Пропонуються методи і технології автоматичного поновлення та синхронізації версій програмного забезпечення в корпоративних мережах. The problem of software versions inconsistency on workstations of corporate intelligence systems is considered. Methods and technologies of an auto update and synchronisation of software versions in corporate networks are offered.