Споживана потужність і кут зсуву фаз між напругою і струмом накладного кільцевого екранованого перетворювача над провідною пластиною - Яцун, М. А.; Яцун, А. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджені чутливості споживаної потужності і кута зсуву фаз між напругою і струмом у початковий момент часу накладного екранованого кільцевого первинного перетворювача прямокутного поперечного перерізу над провідною пластиною як об’єктом контролю до її магнітної проникності і електричної провідності після вимикання первинного вимірного кола з конденсатором від джерела постійної напруги. Explored to the sensitiveness of wattage and corner of change of phases between voltage and current in initial moment of time of the superimposed screened circular transducer of rectangular cross-section above a leading plate as control object to its permeance and electric conductivity after the shutdown of primary measurable circle with a condenser from the source of permanent tension.
Keywords: неруйнівний контроль; накладний кільцевий екранований первинний давач; магнітна проникність; споживана потужність; nondestructive testing; consignment ring shselded primary sensor; permeability; power consumption