Кадрове забезпечення логістичного обслуговування у сфері експлуатації складнотехнічних товарів - Шарчук, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Досліджено чинники формування системи логістичного обслуговування складно- технічних товарів у сфері експлуатації. Обгрунтовано напрями підвищення якості сервісного обслуговування. Викладено етапи впровадження системи сервіс-менеджменту складнотехнічних товарів. The factors of forming of the system of logistic maintenance of difficult technical commodities are explored in the field of exploitation. Directions of upgrading service are grounded. The stages of introduction of the system of service-management of difficult technical commodities are laid out.