Результати виборів 2012 р. в Україні: уроки для кримськотатарської спільноти - Щерба, Оксана; Лібрук-Ліпкевич, Світлана (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано можливості реалізації політичних інтересів етнічних та національних меншин в Україні, зокрема кримськотатарського населення, з часу проголошення незалежності нашої держави та повернення репатрійованого народу на територію Кримського півострова. Висвітлено існуючі проблеми, що виникають, як правило, під час посилення політичної активності вказаного електорату. The article explores the political interests of ethnic and national minorities in Ukraine, including population of the Crimean Tatars after the Declaration of Ukrainian Independence and the return of repatriated people to Crimea. This article also considers the existing problems that usually arise during the intensification of political activity of the Crimean Tatar electorate.
2012 election results in Ukraine: lessons for the Crimean Tatar community
Keywords: політичні інтереси; демократичне суспільство; електорат; кримсько-татарська спільнота; вибори; political interests; democratic society; the electorate; Crimean Tatar community; elections