Динаміка канатних лісотранспортних установок з програмним керуванням - Мартинців, М. П.; Бариляк, В. В.; Боженко, М. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розроблено математичну модель приводу канатної лісотранспортної установки з дистанційним керуванням. Отримано залежності для визначення динамічних зусиль в канаті і параметрів окремих елементів систем регулювання.

The mathematical model of occasion of the rope setting is developed for transporting of wood with the remote control. Dependences are got for determination of dynamic efforts in a rope and parameters of separate elements of the adjusting systems.
Keywords: 630.24.056